Wellcare WE-167UBAHD Eco eenpersoons elektrische deken

De Wellcare Eco Fleece is een luxe elektrische onderdeken met vier temperatuurinstellingen. Daarnaast beschikt deze warmtedeken over een timer. Na twee uur schakelt de deken vanzelf uit. Beide kanten van de deken zijn voorzien van eco fleece. Heerlijk zacht om op te slapen dus! 

Super zachte elektrische deken

Wat is er nou vervelender dan ’s avonds in een koud bed te moeten stappen? Dat is met deze zachte elektrische deken verleden tijd. De Wellcare Eco Fleece elektrische deken kun je onder je hoeslaken neerleggen, zodat je bed heerlijk voorverwarmd wordt voor je erin gaat liggen. De fleece onderdeken heeft vier temperatuurinstellingen, zodat je bed altijd de juiste temperatuur heeft. 

Vernieuwde technologie 

De elektrische dekens van Wellcare zijn voorzien van ronde openingen die ervoor zorgen dat er een warmtestroom in twee richtingen ontstaat. Door deze vernieuwde technologie wordt de warmte beter verdeeld over het hele oppervlak. De deken is beter ademend en zorgt voor meer comfort tijdens jouw nachtrust. 

Timer voor automatische uitschakeling 

Val je door de warmte in slaap? Geen probleem! De onderdeken schakelt na 120 minuten automatisch uit. Zo is je bed heerlijk warm totdat je in een diepe slaap gevallen bent. De warmte blijft constant en is nauwkeurig te reguleren. Hierdoor raak je nooit oververhit en kun je heerlijk het klokje rond slapen. 

Gemaakt van eco fleece

Deze elektrische deken van Wellcare is 80×150 centimeter. Daarmee is de deken geschikt voor een eenpersoons matras. Beide zijden van de warmtedeken zijn gemaakt van eco fleece, waardoor hij heerlijk zacht aanvoelt. Je kunt deze elektrische deken in de wasmachine wassen tot 30 graden. Voordat je dat gaat doen, moet het bedieningspaneel afgekoppeld worden.

Indicatielampjes

De controller is voorzien van drie ledlampjes. Bij een rood lampje vindt er een storing plaats. Het product dient uit het stopcontact te worden verwijderd en kan na korte tijd weer in gebruik worden genomen. Is het lampje oranje, dan is de deken aan het opwarmen naar de gewenste temperatuur. De laatste optie is dat het lampje groen kleurt. Dit betekent dat de gewenste temperatuur is bereikt. 

Kenmerken

  • Automatische uitschakeling
  • Machinewasbaar
  • APS – Actief Beschermingssyteem
  • Turbo opwarming

Wat zegt onze expert?

De belangrijkste plus- en minpunten op een rijtje

  • Schakelt automatisch uit na de ingestelde tijd
  • De deken heeft vier temperatuurinstellingen
  • Je kunt de deken in de wasmachine reinigen