Elektrische onderdekens

Gedurende de koude wintermaanden is het wel zo fijn om in een heerlijk warm bed te stappen. Zo hoef je niet eerst een half uur te liggen rillen van de kou. Met een elektrische onderdeken zijn koude nachten verleden tijd en geniet je van een aangenaam warm bed. In dit menu vind je ons complete aanbod onderdekens voor zowel eenpersoons als tweepersoons bedden.

Ruim assortiment onderdekens

Warmtedekens zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen tussen een eenpersoons warmtedeken of een variant voor op een tweepersoons bed. Daarnaast kun je kiezen uit diverse materialen, zoals fleece en polyester. Verder heb je de keuze uit verwarmingsdekens met twee of meerdere verwarmingsstanden, ook wel temperatuurstanden genoemd. Het voordeel van een verwarmde deken met veel temperatuurstanden is dat je heel eenvoudig zelf de gewenste intensiteit van de warmteafgifte kunt bepalen.

Warmtedekens met meerdere verwarmingszones

Op de elektrischedeken-expert vind je ook enkele luxe warmtedekens die zijn uitgevoerd met meerdere warmtezones. Het voordeel van een elektrische onderdeken met meerdere zones is dat je de temperatuur bij het voeteneinde hoger kunt instellen dan de temperatuur voor het lichaam. Ideaal als je snel koude voeten hebt! In het geval van een tweepersoons onderdeken is het mogelijk om voor je partner een andere temperatuur in te stellen dan bij jezelf. Misschien is je partner wel een echte koukleum, maar vind je zelf een matige temperatuur aangenamer.

Veilige onderdekens voor in bed

Het grootste gedeelte van de elektrische onderdekens in ons assortiment is uitgevoerd met een schakelaar, die ervoor zorgt dat de warmtedeken automatisch wordt uitgeschakeld na een bepaalde periode. Veel elektrische dekens gaan bijvoorbeeld vanzelf uit na 90 minuten. Je kunt dus veilig in slaap vallen, terwijl je elektrische deken nog even voor wat extra warmte zorgt. Om ongelukken te voorkomen zijn vrijwel alle verwarmde dekens uitgevoerd met een beveiliging tegen oververhitting. Een speciale sensor zorgt ervoor dat de elektrische deken wordt uitgeschakeld op het moment dat deze te heet wordt.